Anmäl ny medlem i WSS

Välkommen som ny medlem i WSS, Westerås Segelsällskap. Mer information om medlemsskapet i WSS, avgifter och förmåner med mera hittar du här.

I formuläret nedan kan du registrera dig som ny medlem i WSS. Du anger uppgifter om dig själv, din familj och din båt till vårt medlemsregister. Vi behöver även fullständigt personnummer för dig och ev. make/maka/sambo för att kunna rapportera in till seglarförbundet. Detta på grund av nya regler från riksidrottsförbundet som endast accepterar medlemmar med fullständigt personnummer som underlag för medlemsbaserade bidrag. Är du en helt ny medlem och vill bli medlem i WSS så anger du ”Jag vill bli ny medlem i WSS” i rutan för medlemsstatus nedan. Du får sedan bekräftelse via email att ditt medlemsskap är registrerat samt instruktioner om betalning av medlemsavgift och övrig information. Bekräftelsen skickas ut ”manuellt” av kassören och kan dröja några dagar, men den kommer… När medlemsavgiften är betald skickar vi ut en WSS standert till din båt.

Även om du redan är medlem i WSS behöver du registrera dig på hemsidan för att få dina inloggningsuppgifter så du kan ta del av all information på hemsida och delta i diskussioner. Då anger du ”Jag är medlem i WSS” i rutan för medlemsstatus nedan.

WSS är en ideell förening och vi vill hålla medlemsavgiften så låg som möjligt, detta medför att delar av verksamheten måste skötas med ideellt arbete. För att inte allt ideellt arbete skall hamna på några få personer/roller vill vi gärna att du skriver i anmälningsformuläret om och vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Det kan tex röra sig om att hjälpa till med underhåll av vår fina klubbholme Kedjeön, hjälpa till med gemensamma arrangemang vid midsommar och kräftskiva samt att hjälpa till med klubbens kappseglingsarrangemang då det behövs folk som kan sköta administration runt kappseglingarna. Skriv därför gärna in i rutan ”Kan hjälpa till med” något eller några av orden ”Kedjeön, Kappsegling, Fester, Styrelsen” eller annan valfri text.

Har du frågor eller funderingar kring registrering av nytt medlemskap kan du använda frågeformuläret här.

Ny användare?
*Var snäll och markera att du accepterar Användarvillkoren
*Obligatoriskt fält