Höstkroken utvecklas 2019

Laddar Karta...

Datum & tid
tisdag 27 november 2018
18:00 - 21:00

Plats
Jollekappseglarna Västerås

Kategori


Hej Klubbmedlemmar!

Efter flera framgångsrika år öppnar nu WSS Höstkroken Inshore upp möjligheten för dig att kunna påverka kappseglingens framtid. Organisationen har strukturerats om och vi söker nu dig med nya idéer att komma in och utforma framtidens Höstkroken.

Som årets stora nyhet välkomnas även JKV in i eventet för att tillföra nya dimensioner. Med detta samarbete har vi fått möjligheten att anordna säsongsfinalen av Allsvenskan som komplement till Höstkroken. En riktig kappseglingshelg är därmed att vänta till nästa år!

Vi vill nu ge just dig möjligheten att bli en del av det nya projektteam som ska utforma kommande års kappseglingar. Till detta är en ledningsgrupp utsedd med representanter från båda klubbarna som kommer leda teamet under året.

 

Vi tycker kappsegling hör hemma i Västerås och har som målsättning att skapa ett roligt projekt som ökar gemenskapen både i och mellan klubbarna samtidigt som vi värnar om stans kappsegling. Tycker du likadant som oss vill vi gärna ha med just dig i projektet oavsett tidigare erfarenhet. Vi välkomnar dig härmed till vårt startmöte med workshop!

Här anmäler du dig:

Antal anmälda: 1

Välj antal platser att boka och ev. en kommentar och tryck sedan på bokningsknappen.

Bokningen är stängd för detta event.

Lämna ett svar