Äntligen Påsk!

GLAD-P~1Äntligen Påsk och dags att komma igång med vårrustningen.

Dom första båtarna har redan sjösatts men dom flesta av oss har än så länge knappt börjat med vårbestyren. För mig är Påsken starkt förknippad med starten på båtsäsongen och på Långfredagen täckte vi av Fragancia.

Som ordförande i WSS ser jag verkligen fram mot den kommande säsongen. Det händer som vanligt mycket i och kring WSS. Vi håller redan för fullt på med planeringen för årets WSS Höstkroken Inshore. Förutom att det är en otroligt rolig helg med både kappsegling och umgänge är det också en mycket bra möjlighet för klubben att stärka på ekonomin. Vi har ett unikt koncept där vi förutom kappseglingen och regattamiddagen också ordnar  både mässa och en tidning. För att få maximalt genomslag skulle vi behöva fler medlemmar som ställer upp och marknadsför oss. Vi har en uppstarts träff söndagen den 12e April och alla som vill är välkomna. Hör i så fall av er till Reidar Lindskog (klubbmastare@wss.se).

I år kommer vi också att hjälpa JKV när dom helgen 23-24 Maj anordnar  Elitserie för E-jollar, Rikskval för Optimister och GP för Laser. Vi har lovat att ställa upp med startfartyg, säkerhetsbåtar och funktionärer. Om ni vill vara med och stötta återväxten inom segling skall ni definitivt vara med. Hör av er till mig (ordforande@wss.se) så sköter jag koordineringen med JKV.

Samma helg kommer WSS också försöka delta i Skärgårdsdagarna och marknadsföra klubben. Även här skulle vi behöva några frivilliga som under lördagen och söndagen 23-24 Maj kan representera klubben.

Glad fortsättning på Påsken önskar Jesper och Styrelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.