Anmäl ny medlem i WSS

Välkommen som ny medlem i WSS, Westerås Segelsällskap. Mer information om medlemsskapet i WSS, avgifter och förmåner med mera hittar du här.

I formuläret nedan kan du registrera dig som ny medlem i WSS. Ange ”Jag vill bli ny medlem i WSS” i rutan för medlemsstatus nedan. Du anger sedan uppgifter om dig själv, din familj och din båt till vårt medlemsregister. Vi behöver även fullständigt personnummer för dig och ev. make/maka/sambo samt hemmaboende barn för att kunna rapportera in till seglarförbundet. (Detta på grund av regler från riksidrottsförbundet som endast accepterar medlemmar med fullständigt personnummer som underlag för medlemsbaserade bidrag.)

Om du redan är medlem i WSS och behöver inloggningsuppgifter till hemsidan registrerar du dig på samma sätt men anger  ”Jag är medlem i WSS” i rutan för medlemsstatus nedan.

Du får sedan bekräftelse via email att ditt medlemsskap är registrerat samt instruktioner om betalning av medlemsavgift och övrig information. Bekräftelsen skickas ut av kassören. När du betalt din medlemsavgift får du nyckelkort till klubbstugan (där bla bastunyckeln finns) Kedjeöansvarig Patric Holmberg ansvarar för utlämning av nyckelkort och kan nås på tel 073 – 690 68 68 eller via mejl kedjeon@wss.se

En WSS standert (flagga) ingår i ditt medlemsskap och den får du också av Patric Holmberg eller någon annan i styrelsen. Alla i styrelsen har en flagga märkt ”Ö-värd” på sin båt när vi är på Kedjeön som du kan vända dig till.  Du kan också nå oss via mejl, kontaktuppgifter hittar du här.

Om du behöver köpa en ny eller extra WSS standert kostar den 100 kr. Vänd dig  till Patric Holmberg eller styrelsen enligt ovan.

WSS är en ideell förening och vi vill skapa förutsättningar för att fler ska kunna engagera sig och vara delaktiga i olika göromål och aktiviteter. Det är inte bara roligt att hjälpas åt, det är trevligt och ett bra sätt att lära känna varandra. För att inte allt ideellt arbete skall hamna på några få personer/roller vill vi gärna att du skriver i anmälningsformuläret om och vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Det kan tex röra sig om att hjälpa till med underhåll av vår fina klubbholme Kedjeön, hjälpa till med gemensamma arrangemang vid midsommar och kräftskiva samt att hjälpa till med klubbens kappseglingsarrangemang.

Skriv därför gärna in i rutan ”Kan hjälpa till med” något eller några av orden ”Kedjeön, Kappsegling, Fester, Styrelsen” eller annan valfri text.

Du kan också, när som helst, vända dig till någon i styrelsen om du har idéer och vill bidra på ett eller annat sätt för att förverkliga dessa.

Har du frågor eller funderingar kring registrering av nytt medlemskap kan du använda frågeformuläret här.

Ny användarregistrering
captcha
*Obligatoriskt fält

En reaktion på ”Anmäl ny medlem i WSS

  1. Jag har tidigare varit medlem men sålde min båt för några år sedan.
    Nu har jag skaffat en ny båt och vill återigen bli medlem.
    073-0545561

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *