Bli Medlem

Genom formuläret nedan ansöker du om medlemsskap i WSS. Du kommer att få ett mejl direkt med bekräftelse.

Mer information om medlemskapet i WSS, avgifter och förmåner med mera hittar du här.

Från vår kassör får du sedan ett mejl med information och underlag för att betala medlemsavgiften.

När du har betalat din medlemsavgift kan du kvittera ut nyckelkort till klubbstugan (där bla bastunyckeln finns). Kedjeöansvarig Óskar Fribjarnarson ansvarar för utlämning av nyckelkort och kan nås på tel 072-5720454 eller via mejl kedjeon@wss.se Nyckelkortet kostar 100 kr (självkostnadspris) som swishas vid utlämning.

En WSS standert (vimpel till båten) ingår i ditt medlemsskap och den kan du få av Óskar Fribjarnarson eller någon annan i styrelsen. Alla i styrelsen har en flagga märkt ”Ö-värd” på sin båt när vi är på Kedjeön som du kan vända dig till.  Du kan också nå oss via mejl, kontaktuppgifter hittar du här.

Om du behöver köpa en ny eller extra WSS standert kostar den 100 kr. Vänd dig  till Óskar Fribjarnarson eller styrelsen enligt ovan.

WSS är en ideell förening och vi vill skapa förutsättningar för att fler ska kunna engagera sig och vara delaktiga i olika göromål och aktiviteter. Det är inte bara roligt att hjälpas åt, det är trevligt och ett bra sätt att lära känna varandra. För att inte allt ideellt arbete skall hamna på några få personer/roller vill vi gärna att du skriver i anmälningsformuläret om och vad du kan tänka dig att hjälpa till med. Det kan tex röra sig om att hjälpa till med underhåll av vår fina klubbholme Kedjeön, hjälpa till med gemensamma arrangemang vid midsommar och kräftskiva samt att hjälpa till med klubbens kappseglingsarrangemang,.

Skriv därför gärna in i rutan ”Kan hjälpa till med” något eller några av orden ”Kedjeön, Kappsegling, Fester, Styrelsen” eller annan valfri text.

Du kan också, när som helst, vända dig till någon i styrelsen om du har idéer och vill bidra på ett eller annat sätt för att förverkliga dessa.

Som medlem i WSS är du registrerad i vår databas. Som förening behöver vi hantera en del av uppgifterna internt t.ex för att administrera medlemsavgifter och tillhandahålla information. På hemsidan behöver vi ibland också redovisa namn och telefonnummer till funktionärer, så att övriga medlemmar kan komma i kontakt vid behov. Vi utgår från att du som medlem i Westerås Segelsällskap är bekväm med detta och ger ditt medgivande till vår hantering. Om du inte vill att vi ska hantera dina uppgifter eller bilder på dig på hemsidan, får du själv aktivt kontakta styrelsen via styrelsen@wss.se.

Här kan du läsa mer om personuppgiftslagen: Datainspektionen

Har du ingen båt? skriv in ditt namn här.