Ännu ett steg närmare ny brygga på Kedjeön

Helgen den 2-3 februari genomfördes enligt tidigare plan en vinterarbetshelg på Kedjeön med målsättning att sätta alla reglar för den nya bryggan på de pålar som pålades ner i vattnet strax innan isen lade sig i höstas. Se mer om pålningen här.

10 personer togs sig med skridskor och fyrhjuling över isen från Björsund till Kedjeön. Helgen bjöd på ett fantastiskt fint vintervädret och arbetet gick snabbt och bra. Efter en lång arbetsdag på lördagen firade vi med bastu och bad i isvak. Alla badade i vaken efter viss tvekan. Isen var rejäl, 3 decimeter, det var knappt svärdet till motorsågen nådde igenom för att såga upp vaken.

Efter bastun var det middag i klubbhuset och ”förberedelser” för söndagens jobb. Söndag lunch var vi klara med allt planerat arbete. Både båtbryggan och bastubryggan är nu reglade och klara och väntar på att många ivriga WSS:are skall komma och göra sista steget med att lägga själva bryggdäcket vilket är planerat till en arbetshelg i maj.

WSS tackar deltagarna för ett mycket bra arbete och en trevlig och minnesvärd helg: Janne Hvass, Björn Hvass, Jonas Carras, Erik Björklund, Roland Johansson, Anders Mikkelsen, Sven-Olov Mårdnäs, Ludde Bernhardsson, Hasse Pettersson, Jesper Bergsjö!

Här kommer ett bildspel med några bilder från arbetet

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. modalv skriver:

  Ser helt grymt ut! Bra jobbat, synd jag inte kunde vara med.
  /Michael Odälv

 2. Mathilda skriver:

  WSS kamrater!
  Vilken insats! Är riktigt avundsjuk att jag inte kunde vara med denna gång.

  /Anders