Maud Björkman, Aktivitetsansvarig

Jag började min seglarkarriär när jag var ute med mina föräldrar, jag var nog runt tio årsåldern. Vi började med en Maxi 68 som vi seglade runt i Mälaren. Några år senare köpte vi en Albin 78 som vi tillbringade många semestrar i. Vi seglade runt i Stockholms skärgård, vi seglade söderut och vi seglade även till Finland ett par gånger. Sedan blev jag en äldre tonåring och seglarlivet var inte lika intressant längre, då blev det flera års uppehåll. Uppehållet varade ända till 2015, då köpte jag och min man, Peter, en Maxi 84. Ett par år senare ville vi ha en lite nyare båt, 2019 köpte vi vår båt vi har nu, det är en Benetau Oceanis 323.

Till vardags arbetar jag som speciallärare på en högstadieskola inom Västerås Stad. Ett arbete som jag trivs mycket bra med.

Att välja WSS och Kedjeön var självklart för mig och Peter när vi köpte segelbåt. Redan när jag var barn var vi medlemmar i klubben och mina föräldrar är det än idag. Komma ut på sjön ger en lugn och avkopplande tid samtidigt som det finns tillfällen där det händer oförutsedda spännande saker. Komma ut till Kedejön och träffa alla härliga båtvänner, det är något som jag verkligen längtar efter. Vi ses på Kedjeön!

 

 

 

En reaktion på ”Maud Björkman, Aktivitetsansvarig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.