SSA inbjuder till Nostalgikväll på Rågsäcken

Inbjudan ifrån SSAros,Västerås,  Anki Lysell klubbvärd SSAros

Helgen  den 5/6 t.o.m. den 7/6 tänker vi anordna en NOSTALGIHELG på Rågsäcken. Vi tänker anordna en stor träff och lite fest, och vill på detta sätt bjuda in er till vår fina Ö.

Nedan kommer lite info om hur helgen är planerad:

FREDAG 5/6 PUBAFTON   vi träffas på Puben i vårt klubbhus, där kan man köpa ett glas vin eller en öl och lite snacks,  prata gamla minnen allt ifrån båtsemestrar, regattor, kommande evenemang. taktiksnack mm.mm. någon kanske har bilder att visa, eller också bara ha trevligt tillsammans.

LÖRDAG 6/6 Träffas vi på morgonen och hissar den svenska flaggan

KL. 15.00 SSAros bjuder på kaffe med dopp utanför klubbhuset. Det finns kanske de som är lite äldre och inte längre är aktiva i båtlivet men tycker det är trevligt att få komma ut o få lite sjöluft, vi har ett par båtar så vi kan hämta er på Björnön och köra er till Rågsäcken. på em.

KL 17.30 och framåt kan man köpa grillade hamburgare  och olika slags grillkorv med bröd o annat tillbehör. Puben är öppen, där man kan köpa öl el vin, så länge det finns något kvar. Trevligt är väl om man kan sitta o äta  vid bord o bänkar  som finns utmed bryggorna. o utanför o inne i klubbhuset På eftermiddagen så spelar vårt eminenta husband”Jans Frestelse” lite underhållningsmusik OCH senare vid halv åtta så spelar dom upp till dans i klubbhuset Klubbens yngre medlemmar har eventuellt en överraskning som vi får ta del av

SÖNDAG 7/6 Vilodag efter helgens festligheter Ta nu chansen och kom till en trevlig o oförglömlig helg på Rågsäcken Väl mött.

OBS     O.S.A. SENAST DEN 15 MAJ TILL:      anki.lysell@telia.com och bo.stenstrom@smutbildning.se VARMT VÄLKOMNA

Du gillar kanske också...