Skepparmöte Höstkroken 2016

Hej,

Denna sida är det virtuella skepparmötet för Kappseglingen WSS Höstkroken Inshore 2016. Du ställer dina frågor i kommentarsfältet nedan så kommer tävlingsledningen att besvara dem snarast. Alla kan på detta sätt se alla frågor och alla svar vilket bör underlätta för alla.

12 reaktioner på ”Skepparmöte Höstkroken 2016

  1. Hej Stefan,
   Ingen tävlingslicens krävs för att segla WSS Höstkroken. Race klassen är sanktionerad som regional tävling och Cruising klassen är lokal, det innebär att det inte behövs några licenser.
   Däremot måste ett godkänt SRS-tal finnas för båten, antigen genom tabell eller ett mätbrev.

  1. Hej,
   Märke 1 skall rundas medurs om vi använder banan för västlig vind.
   Ny banbeskrivning kommer att publiceras som tydliggör det.

 1. Hej
  Finns det möjlighet för tenderbåtar att angöra hamnområdet? Har sett att det tidigare Höstkrokar har gått att förtöja vid yttre delen av västra kajen i Tullhus hamnen med gast-båt. Är jag välkommen fredag kväll att angöra om det inte är fullt.

 2. Det borde gå bra, men det beror på vad för sorts båt har.
  Slå mig en signal på 070-5323355 så kan vi diskutera.

 3. Hej! Länken till sidan ”http://wss.se/artiklar/4258” som det hänvisas till ang info om seglingen precis innan start har ingen info från 2015. Kommer den sidan att användas nu 2016 för seglingsinfo?

 4. Vi kommer transportsegla från Sundbyholm tidigt lördag morgon. Har jag förstått rätt att anmälan kan göras i sekretariatet mellan 07:00 och 08:00 på morgonen?

  1. Det stämmer, ni kan registrera er, i sekretariatet, på lördag morgon mellan 07.00 och 08.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *