Anna Fredqvist, Ordförande


Mitt båtliv började när pappa överraskade familjen med att komma hem med en liten eka med aktersnurra och en kanot när jag var 12 år gammal. Jag lärde mig snabbt hantera bådadera och kärleken till sjön var ett faktum. Den lilla ekan blev sedermera en Bella 510R som erbjudit mycket vattensport och besök på mysiga öar i vår närhet men det dröjde till 2014 innan jag för första gången steg iland på Kedjeön tillsammans med min kapten i vått och torrt, Patric Holmberg. Segling och livet på sjön, i all enkelhet och samtidigt så äventyrligt, blev en passion och under bastu- och bryggbygge fick Kedjeön liv genom möten med härliga människor som alla hjälptes åt, gamla som nya medlemmar i WSS. Värmen och vänligheten som kännetecknar samvaron på ön är något vi alla är stolta över och vill bidra till, på Kedjeön hjälps vi åt och alla ska känna sig välkomna!

Till vardags jobbar jag med skolutveckling så när jag är ledig tycker jag om att arbeta med kroppen och hugga i där det behövs, gärna vid kapen eller vedkubben bakom bastun! Jag drivs av att skapa delaktighet, samhörighet och trivsel – det är en ära att få bidra i klubben och för Kedjeön genom att leda styrelsens arbete och agera för våra medlemmars bästa.

Du hittar mig på en Albin Alpha med namnet Ebon men det kan också hända att jag tar med mig Bella ut till ön. Jag ser fram emot att ses och du är alltid välkommen att höra av dig om du har något på hjärtat!

Tel nr 073 – 377 37 88

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.