Ohoj!

Ny styrelse 2018 – nu är vi igång!

Ny styrelse 2018 – nu är vi igång!

På årsmötet valdes flera nya medlemmar in i styrelsen samtidigt som vi avtackade flera personer. Personer som bidragit med ett enormt engagemang för klubben genom sitt arbete i styrelsen. Det är ingen lätt uppgift att axla men med det årets grymma laguppställning lovar jag att vi ska göra vårt allra bästa för klubben och alla våra medlemmar – med Kedjeön som vårt pulserande hjärta och naturliga hemmahamn där vi vill att alla ska trivas och känna sig välkomna.

Min ambition som ordförande är att vi i styrelsen, som ett team, ska skapa förutsättningar för att  utveckla klubben och Kedjeön så att det blir så bra som möjligt för så många som möjligt. Vi vill också skapa förutsättningar för att fler ska kunna engagera sig och vara delaktiga i olika göromål och aktiviteter. Det är inte bara roligt att hjälpas åt, det är ju trevligt också och ett bra sätt att lära känna varandra.

Under årsmötet genomförde vi en workshop då vi öppnade upp för alla närvarande att bidra med tankar och idéer utifrån ett arbete som styrelsen gjort under hösten. 5 rubriker med olika områden att brainstorma kring. Många anmälde också sitt intresse för att vara med och hjälpa, toppen! Under vårt första styrelsemöte förra veckan bearbetade vi resultatet av den workshopen och har redan satt handling i verket kring vissa områden. Vi kommer också att kontakta några personer som anmält intresse som får ansvar för att driva olika delprojekt. (läs mer i styrelseprotokollet på hemsidan)

Jag kommer att mejla ut en sammanställning av workshopen så att Du som inte kunde vara med på årsmötet, men är nyfiken på att bidra och hjälpa, också kan bidra. Mejla mig dina tankar och idéer samt ditt telefonnummer!

Under fliken styrelsemedlemmar kan du läsa mer om vilka vi i styrelsen är och på vilka båtar vi hör hemma så att du lätt kan få fatt i oss när vi är på ön. Jag ser fram emot att höra ifrån dig om du har något på hjärtat och att ses på Kedjeön framöver!

Allt det bästa,

Anna