Ohoj!

 Kustskepparintygskurs för medlemmar i WSS, SS Aros och JKV.

 Kustskepparintygskurs för medlemmar i WSS, SS Aros och JKV. 

Kursen är en påbyggnadskurs från förarintyget och ger dig rätten att framföra båtar större än 12x4m och ett intyg som ofta är ett minimikrav för och att få hyra båt i Sverige och utomlands. 

Du får lära dig att navigera utomskärs och i mörker, med hänsyn till missvisning, deviation och strömmar. Du lär dig också att navigera efter fyrar samt att utföra positions- och deviationsbestämning. 

Kursen rymmer 12 deltagare och kommer att pågå under 6st träffar i cirkelform och kommer att gästspelas av Michael Zeeck för att sen avslutas sista gången med en examination av NFB och ett införande i den blå Intygsboken. Datum: 6 maj, 13maj, 20 maj, 27 maj, 3 juni och 10 juni Tid: 1830-2100 Lokal: Sharp, Ringborregatan 1, Västerås Kostnad för kursen är 650 kr är då subventionerad via SISU. Det som ingår i kursavgiften är kursboken Fritidsskepparen 2018, sjökort för kustskeppare 93/61, transportör, passare och övningsmaterial. Examinationen är frivillig betalas direkt till provförrättaren och kostar 450kr. Har du redan något av ovanstående så stämmer vi av det innan kursstart drar av den kostnaden från avgiften. 

Anmälan sker till viceordforande@wss.se 

Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att höra av er Fredrik Nordberg, Vice Ordförande WSS