Besök och samvaro på Kedjeön sommaren 2020 med anledning av Covid-19

Med anledning av Covid-19 vill vi uppmärksamma några saker som vi hoppas kan bidra till minskad smittspridning om vi gemensamt hjälps åt att ta ansvar och agerar med försiktighet och respekt. 

Planerade gemensamma festligheter, midsommarfirande och sensommarfest/kräftskiva är inställda.

Vi utgår från samma rekommendationer som gäller för övriga samhället vilket innebär att om du känner dig sjuk eller börjar få symptom, besök inte Kedjeön.

Länk till Folkhälsomyndighetens hemsida: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/sommaren-med-covid-19/

  • Vi hjälps åt att hålla avstånd. 
  • Vi begränsar antalet bastubadare för varje tillfälle. Helst inte fler än det båtsällskap man färdats med för stunden eller de personer man dagligdags umgås med. Vi pratar med varandra och hjälps åt att fördela tiden så att alla som vill kan få en stund i bastun. 
  • Vi hjälps alla åt att vara extra noga med städning av bastu och andra gemensamma utrymmen. 
  • Vi tvättar händerna med tvål och vatten en extra gång det sista vi gör innan vi går iland. 
  • Vi är extra noga med handhygien överlag och det finns handsprit vid gemensamhetsytor på ön.  

Styrelsen håller sig kontinuerligt uppdaterad om utvecklingen och följer de rekommendationer som ges vilket kan innebära förändringar med kort varsel. Därför är det också viktigt att man själv håller sig uppdaterad, både på de allmänna rekommendationer myndigheterna ger och vad som är aktuellt för Kedjeön.

Vi hoppas att vi alla på detta sätta kan hjälpas åt för att minska smittspridningen samtidigt som vi kan få njuta och må bra av att vistas och mötas på Kedjeön.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar!
Anna Fredqvist, ordförande
ordforande@wss.se
073 – 377 37 88

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *