Kedjeöansvarig Patric Holmberg har ordet

Stort TACK för allt engagemang, all arbetsinsats och en trevlig och givande helg på vår ö! En lyckad arbetshelg!

Utöver det sedvanliga underhållet inför sommarsäsongen med storstädning och allmänna göromål hade vi, Kedjeökommittén, planerat för genomförande av ett antal byggprojekt som pausades under processen med Sveaskog. Södra hamnen skulle färdigställas med ny jollebrygga för ökad säkerhet och tillgänglighet för juniorverksamheten. Vi skulle bygga igen utrymmet mellan träbryggan och land för att ingen ska trilla ner eller göra sig illa och dessutom bygga en trapp upp mot klubbhuset eftersom slänten där blir alltmer brant med besvärliga rötter som kommer i dagen. Flera stora projekt som kräver en hel del planering och en hel del arbetskraft

Ett glatt, kunnigt och engagerat gäng hade anmält sig till arbetshelgen och stod på lördagsmorgonen rustade med skruvdragare och andra verktyg för att vi tillsammans skulle lyckas med arbetet. Några tillkom under lördagen och söndagen, allt som allt var vi drygt 40 medlemmar som slet hårt både i regn och sol för att förbättra vår fina anläggning. En fantastisk uppslutning, tusen tack alla!

Vi hann inte riktigt klart med byggprojekten så vi fortsätter kommande helg. Om du inte hade möjlighet att vara med i helgen som var och vill hugga in kommande helg får du gärna packa med skruvdragaren och bidra. VÄLKOMMEN!

Lite Bilder från helgen. Teamwork på hög nivå!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *