WSS Bjuder in till fest!

Nytt datum- äntligen får vi fira tillsammans!
Under nästan ett par års tid från mars 2019 och framåt levde WSS framtid på Kedjeön i osäkerhet beroende på Sveaskogs planerade utförsäljning av arrenden. Tack vare en enorm uppslutning från sällskapets medlemmar lyckades vi samla ihop en ansenlig summa för att friköpa tomten som blev vår 1 januari 2021. Det har vi längtat efter att få fira tillsammans och nu är det äntligen dags! 

Varmt välkomna till Kedjeöns invigningsfest fredagen 22 april kl 18.00 på Intiman, Sigurdsgatan 16
Kostnad: 105 kr/person betalas via Swish på plats
Detta ingår: buffé med kallskuret och gott där till, kaffe och tårta.
Vin, öl och alkoholfria alternativ kommer att finnas till självkostnadspris.

Anmäl dig/er nedan senast söndag 10 april. Under dryck kan du göra flera val.

Anmälan senast 10 April HÄR

WSS har en lång anrik historia som grundades vid den tiden då bara 8% av svenskarna var röstberättigade och kung Oskar II regerade över Sverige OCH Norge. Sällskapets syfte var enligt de första stadgarna att anordna kappseglingar eller ”prisseglingar” som det hette på den tiden då Västerås inte var större än 6000 invånare och Sveriges enskilt största intäktspost var brännvinsskatten! Under kvällen bidrar vi med ett par inslag för att levandegöra den stolta historien.    

  •  Ordförande Anna tar reda på vad som hänt under årens lopp genom ett bildligt samtal med ordföranden genom tiderna från 1983 till nutid 
  •  Per Brunzell levandegör den heroiska berättelsen om ”Potpourri” som bärgades från 27 meters djup 1947 vilket gav upphov till vår “Grundstötarpokal”. 

Ja, och så blir det musik och dans förstås, precis som förr i tiden! 

Varmt välkomna önskar styrelsen och aktivitetskommittén