Lördag 3/9 Höstkroken Inshore

Westerås Segelsällskap hälsar alla seglare varmt välkommen till årets upplaga av stadsnära segling vid Tullhuskajen i Västerås, WSS Höstkroken Inshore. Kappseglingen är för många Västeråsseglare en självklar aktivitet i slutet av sommaren men även långväga besättningar tar sig hit med sina båtar för att deltaga i denna unika kappseglingstävling där alla kan vara med –  från välsmorda tävlingsseglare i race-klassen till familjer och livsnjutare i cruising-klassen.

Vår ambition är att genom det publikvänliga läget med start, rundning och mål utanför Tullhuskajen i Östra hamnen erbjuda en stadsnära kappseglingsupplevelse men också att inspirera till båtliv i vår vackra Mälarskärgård.

Årets Höstkrok är en del av Västra Mälarens Seglingsserie och deltagare i Race kan då räkna in resultatet från denna tävling i serien.

För en förening som WSS är Höstkroken Inshore det största vi arrangerar under året och vi är både stolta och glada att det med åren blivit en uppskattad familjefest som lockar både Västeråsare och gäster utifrån, seglare likväl som publik. Så än en gång, varmt välkommen till Tullhushamnen lördagen 3 september!

Mer information om seglingen kommer inom kort!