KM avgjort!

Grattis till Patric Holmberg och Anna Fredqvist som tog hem första plats i årets Klubbmästerkap. I år var det extra tydligt att tålamod är en viktig egenskap för en seglare. Vinden var en stor bristvara denna lördag, och den tryckande värmen en annan utmaning. Segrande båt, och för övrigt den enda båt som kom i mål var Ebon med besättning. Stort grattis till Patric och Anna som tålmodigt tog sig runt banan och till och med tog med sig bojen ombord tillbaks.

Prisutdelning och fördrink på bryggan innan årets Sensommarfest på bryggan startade. Trots att vädret inte hade spåtts till det bästa var bryggan full av glada medlemmar. Stämningen var hög, det dukades upp en massa läckerheter och det blev skönsång, skratt och bus.

Lagom till att middagen var klar kom det väntade väderomslaget. Det blev ett riktigt fyrverkeri, och himelen öppnade sig. Snabb avdukning – och festen kunde fortsätta uppe i klubbhuset med mingel, musik och dans.

Tack alla som varit med den här helgen! Tävlande besättningar, hejjarklackar, tävlingsledning, festkommité, och alla som var där och skapade fina minnen.