Välkomna till klubbmästerskap och sensommarfest/kräftskiva 19 augusti!

OBS! Ändrad starttid för klubbmästerskapet!

Eftersom våra duktiga fotbollstjejer kommer att spela bronsmatch kl 10.00 och behöver allas vårt stöd har vi valt att flytta fram starttiden för klubbmästerskapet till efter matchen och efter att våra Swimrun-deltagare har passerat Kedjeön ca 13.30. Vi ger signal på bryggan när det är dags för skepparmöte och därefter kör vi öppen starttid inom en timme.

Varmt välkomna till kappsegling för kölbåtar under lekfulla och familjära former! Ett bra tillfälle att testa, lära och våga.

Vi går igenom regler och bana tillsammans kl 09.30 på bryggan och har öppen starttid mellan 10.00-11.00 – Banan tar ca 1 timme.

Varje båt tar egen starttid och målgångstid – SRS tal från tabell eller mätbrev, de som inte har något SRS-tal får ett SRS-tal av kappseglingskommittén – Båt väljer segelsättning (vilka segel man ska ha) med motsvarande SRS-tal och eventuellt shorthanded SH (det är då tillåtet att vara fler än 2 ombord, med bara 2 personer som aktivt får segla) Vinnare kommer att äras med applåder och beundran!

Det kommer att bli en öppen, enkel SRS segling i rundbana på Kärrbofjärden mellan Kedjeön och Aggarön. Rundbanan kommer preliminärt att bestå av fasta prickar, Röd prick norr om Norrskär, Grön styrbordboj FL (2) G 6s, och start/mål boj i närheten av Kedjeön.

Vad menas med SRS? Läs här
Tveka inte att höra av dig till Per Olsson i vår båtlivskommitté om du har frågor eller funderingar! batliv@wss.se

OBS! Från 13.30-14.00 ca kommer vi få besök av dom tävlande i Swimrun, som kommer simmande från Ridön över till Kedjeön för att sedan springa stigen över ön och sedan simma mot Aggarön. Då är det bra om vi har kappseglat färdigt i sundet.

Varmt välkomna till WSS sensommarfest/kräftskiva! 

Ca 18.30 träffas vi på bryggan där det blir prisutdelning, välkomstbål och enklare tilltugg. Medtag eget glas! Sedan äter vi tillsammans den egna medtagna maten. Vi kommer även att uppmärksamma att WSS fyller 140 år i år! 

Trubadur tyvärr inställd

Vi vill även uppmärksamma att det kan bli musik och prat på bryggan längre än till kl. 22.00.

Tillsammans skapar vi en trevlig och minnesvärd sensommarfest/kräftskiva!

Varmt välkomna önskar aktivitetskommittén!