Ohoj!

Inbjudan till ”Samtal kring båtlivet i Västerås” med Västerås Stad

Hej,
För att förgylla det nu kompakta höstmörker som infinner sig för oss båtägare när båten är upptagen på land så inbjuder Västerås Stad till ”Samtal kring båtlivet i Västerås” tisdagen den 15/11 kl. 19:00 på Aros Congress Center. Programmet se nedan.

Inbjudan finns här:

VFB AB har fått bekräftat att all vinterförvaring av fritidsbåtar skall flyttas till Lövudden från och med hösten 2013, det vill säga tidigare än de flesta av oss trodde. VFB AB kommer att vara på detta möte för att driva frågan om att vinteruppställning på Lövudden skall bli så billig och bra som möjligt för båtägarna. Stadens ursprungliga förslag med vinteruppställning nära flygfältet innebär långa, tidskrävanade och trafikfarliga landtransporter av båtarna. Detta vill VFB AB undvika varför vi har gjort ett eget förslag där vinteruppställningen sker närmare sjön och att vägen ut till Tidö-Lindö får flytta lite på sig.

En liten skiss på VFB AB’s förslag hittar du här:

Klicka här för större karta och förklaringar

Kom gärna med på mötet för att få svar på dina egna frågor samt för att hjälpa VFB AB att driva frågan om vinteruppställningsplatser närmare sjön än flygfältet….

Programmet enligt inbjudan:

Kultur-, idrotts- och fritidsnämnden vill ha en dialog kring stadens båtliv och bjuder in alla intresserade till samtal.
Alla är välkomna att delta i samtal kring Västerås båtliv. Under kvällen medverkar politiker och tjänstemän med ansvar för samhällsplanering, fritidsbåtshamnar, båttrafik och miljöfrågor knutna till Mälaren.
Du som har en specifik fråga du vill diskutera får gärna skicka in den i förväg via e-post, kontaktuppgifter finns nedan.
Förutom samtal kring aktuella frågor kommer stadens nya förslag till översiktsplan 2026 presenteras. Förslaget är ute på samråd fram till 15 januari 2012.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *