WSS Höstkroken Inshore 2013 – Startsida

Westerås Segelsällskap hälsar välkommen till WSS Höstkroken Inshore, en storslagen seglarfest i Västerås 13-15 september

WSS storsatsar på att tillsammans med våra utställare, sponsorer och samarbetspartners erbjuda en publikvänlig kappsegling och ett riktigt bra kringarrangemang. Vid Tullhushamnen blir det seglarpub, utställningar, aktiviteter, underhållning, after sail och massa annat kul.

Westerås Segelsällskap och Mälarens kappseglare riktar ett stort och varmt tack till våra sponsorer, utställare och samarbetspartners. Utan er hjälp hade detta arrangemang inte varit möjligt att genomföra. TACK!

All information om kappseglingen, programmet på land och allt annat du vill veta når du via menyerna ovan. Innehållet kommer att uppdateras löpande, titta på nyhetsflödet i rutan till vänster.

 

Snabbfakta för kappseglare

Här är länkar till den viktigaste informationen för kappseglare

Liksom förra året kan kan vi erbjuda alla kappseglare fri båtplats i Tullhushamnen under hela helgen med både start och målgång precis utanför hamnen.  Du ligger på första parkett med dina seglarvänner och det blir en fantastisk stämning i hela Tullhushamnen. Fri el, fri tillgång till gästhamnens duschar och toaletter. Välkommen redan på fredagen och njut av folkliv och aktiviteter. På fredag kväll blir det seglarpub med underhållning i Tipibyn. Registrering sker på fredagen och första start är lördag morgon kl. 10. Seglingen genomförs på inre och yttre Västeråsfjärden med kryss-länsbanor kombinerat med distansbana. Efter målgång erbjudes alla kappseglare after-sail drink i Tipibyn på Tullhuskajen. På kvällen erbjuds möjlighet för besättningar med respektive att delta på den populära regattamiddagen, läs mer om pris, betalning och innehåll under länken nedan.

Program och aktiviteter

Affisch_höstkroken Du kan läsa mer om Höstkroken och landprogrammet i foldern
Tipiby: Kappseglingen inramas av ett event som pågår i Tullhushamnen  från fredag till lördag kväll. Längs kajen kommer en unik Tipiby att resas som ger utrymme för upp till 400 personer med utställare, underhållning, grillplatser, barer och seglar-lounge med mera.

Tipibyn

Utställningar: Under hela lördagen pågår utställning av Båtar, Bilar, Båttillbehör, Sjökläder, Mode, Riggutrustning, Segel, Ribbåtar, Jollar, Charterseglingar, Försäkring, Finansiering,  m m.

Aktiviteter: En rad olika aktiviteter kommer också att  pågå i hamnbassängen  och längs kajen som till exempel Inport race, Tävlingskanoter, Flybord uppvisning, Winchtävling, Sjöräddning, Modevisning, Ribbåtsturer m.m.

Karta över området

Här finns en karta över området för kappsegling och aktiviteter. Klicka på symbolerna för mer information eller följ länken för större karta och förklaringar

[iframe src=”https://maps.google.se/maps/ms?msa=0&msid=212830359796752248144.0004d978c137e4d569ca7&ie=UTF8&t=h&ll=59.602659,16.551354&spn=0.0038,0.00912&z=16&output=embed” width=”425″ height=”350″ frameborder=”0″ scrolling=”no” marginheight=”0″ marginwidth=”0″]

8 reaktioner på ”WSS Höstkroken Inshore 2013 – Startsida

 1. Fantastiskt arrangemang förra året efter seglingarna! I år ser jag att ambitionen är ännu högre både på land och på vattnet. Ser verkligen fram emot att vara med!

 2. Buy Januvia online without anyone bugging you for
  a prescription Looking for an online pharmacy that sells
  diabetes medication without a prescription and with fast delivery.

  Diabetes drugs now with the convenience of home delivery and low
  prices. The future is now! Buy Glipizide online without having to deal with
  a pesky prescription

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *