Nya stugvärdar på Kjedjeön samt rustning av Högvalls o Knuts

Under föregående säsong framställde en del medlemmar förslag om att vi skulle fräscha upp och underhålla Högvalls- och Knuts-,  våra två övernattningsstugor.

Det har senare lett till att styrelsen utsett två stugvärdar som anmält intresse för att ta ledningen för detta arbete samt vara ”bokningscentral” för medlemmar som önskar boka en stuga.

Stugvärdar

Marith Baunsgaard  tel 070-5889072  021-331076   marith@baunsgaard.se

Anne Eriksson          tel   073-6242051                         anne64eriksson@hotmail.com

Medlemsarbete

Inom ramen för WSS nya  satsning  på breddat medlemsarbete kan du som medlem också anäla dig till stugvärdarna för arbetet med upprustning av stugorna. Vi ser ju gärna att man deltager i arbetet istället för att betala den extra medlemsavgiften.

Anne och Marith kommer att göra ett planeringsbesök på Kjedjeön under påsken och därefter går de ut med några datum för arbete med stugorna.

T ex är ambitionen att ordna en ny diskbänk samt diskavlopp i Högvalls.  Det första som sker är naturligtvis röjning städning och visst målningsunderhåll.

Om du har något över i form av husgeråd, städutrustning, inredning eller möbel, som du tror kan passa in, så hör av dig till stugvärdarna.

Tanken är sedan att medlemmar, för sig själv eller för sina gäster, skall kunna boka och hyra resp stuga. T v är bokningsavgiften, som tidigare vid förbokning,  100 kr per natt och stuga.

Reidar

 

 

 

 

2 reaktioner på ”Nya stugvärdar på Kjedjeön samt rustning av Högvalls o Knuts

  1. Halloj!

    Jag önskar boka bägge övernattningsstugorna – om möjligt! – den 29/9, då jag tänkte ta med ett gäng tjejkompisar ut till ön. Har tittat runt på hemsidan men inte hittat var jag går in och bokar?

    Vill oxå passa på att tacka alla för en superskoj kräftskiva, vi känner oss verkligen välkomna ”i gänget”! ;O))

    / Anki (o Janne) med stugan

    1. hej Anki och Janne. jag bokar stugorna åt er 29 sept. det går inte att boka själv utan man måste ta kontakt med en av stugvärdarna som bokar åt er. ha det gott. hoppas vi ses på ön. Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.