Ohoj!

SRS-vägning, seglarsnack och korv med bröd lördagen den 5:e maj

Hej seglarvänner

Lördagen den 5:e maj med start kl 10:00 ordnas vägning av båt för SRS-mätbrev inför årets säsong. Vi kommer hålla till i kraftverkshamnen (vid gamla kraftverket) och väger med kalibrerad våg under överinsyn av mätman, vågen klarar max 9,5 ton. Kranlyft och vägning kommer kosta 100 kr per båt.

Anmäl dig genom att skicka ett email till marcus_osterberg@hotmail.com  och läs igenom dokument i länken nedan. Länken anger vilken utrustning som ska vara med vid vägning. OBS: Det är mycket viktigt att detta följs och att du är förberedd för att vägningen ska gå smidigt och anses korrekt genomförd.

Efter genomförd vägning kan SRS-mätbrev sökas eller uppdateras vilket enligt SSF ska ta 10 arbetsdagar i anspråk. Detta innebär att SRS-breven bör vara klara innan tävlingssäsongen startar samtidigt som det finns hyfsat med tid för att hinna sjösätta och rigga för den som inte redan gjort detta.

I samband med vägningen ska vi försöka ordna med lite annat trevligt också så meddela gärna seglingsintresserade att kika förbi.

Vägningsinformation här

Marcus Österberg gm Anders Felling, ordförande